Vertikalodlingssystem

2020-03-24
Delar av VPLANT vertikalodlingssystem tillverkas av oss på Heijel Production AB i Hillerstorp. VPLANT är ett vertikalodlingssystem som använder naturkrafterna, jordens dragningskraft samt kapillärkraften i odlingssubstratet.


VPLANT är ett vertikalodlingssystem som använder naturkrafterna, jordens dragningskraft samt kapillärkraften i odlingssubstratet. Då bevattningen är dold i krukan behöver man inte oroa sig för läckage eller fuktsäkring om man väljer att hänga systemet på en vägg. Systemets patentsökta kruka gör det möjligt att enkelt skapa ett cirkulerande system. Odlingssystemet kan användas fristående eller hängas på en vägg.


Man monterar lätt ihop odlingsväggen med ett fåtal skruvar. Den fungerar utmärkt inomhus, på balkongen eller du kanske i trädgården som en egen jordgubbsodling. Eftersom VPLANT är ett modulsystem kan du bygga din odling efter dina önskemål. Enbart fantasin sätter gränser.

 

VPLANT är ett odlingssystem som kan placeras var som helst- på balkonger, i garderober, i trädgårdar eller varför inte i en kvartersodling tillsammans med grannarna? Den ger dig möjligheten att ha en egen vertikal odling, precis var du vill.

 Vertikalodlingssystem

Vplant